پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت مانند پیگیری کارت خودرو، برای آن دسته از کاربران عزیزی که موتور سیکلت وسیله حمل و نقل و امرار معاش آنهاست؛ موضوع بسیار مهمی است. همین ابتدای امر باید بگوییم که پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت از طریق سامانه پیگیری وضعیت کارت هوشمند سوخت خودرو به آدرس http://sokht.epolice.ir:7001/index.jsp امکان پذیر نیست. وقتی به این سامانه وارد شوید، خودتان متوجه می شوید که فقط برای درج شماره پلاک خودرو پیش بینی‌های لازم انجام شده است. بنابراین برای پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت به این روش متوسل نشوید.

 

 

قبل از اینکه روش‌های پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت را شرح دهیم، باید یادآوری کنیم که شما تنها زمانی می توانید وضعیت کارت موتور خود را پیگیری کنید، که حتما از طریق یکی از روش‌های موجود برای ثبت نام کارت سوخت اقدام کرده باشید. در غیر این صورت پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت بی معنی و بی مفهوم است. بنابراین پس از ثبت نام و ثبت درخواست برای دریافت کارت سوخت، چنانچه بعد از مدت زمان طولانی کارت سوخت به دست شما نرسید، می توانید از طریق این روش‌ها برای پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت اقدام کنید.

 

 

روش‌های پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت

مراجعه به سایت پست

در سایت پست صفحه‌ای وجود دارد مربوط به رهگیری مرسولات سازمانی. خوشبختانه در این صفحه هیچ فیلتری در مورد کارت سوخت خودرو یا موتورسیکلت وجود ندارد. به طور کلی باید گزینه کارت سوخت را انتخاب کنید و شماره vin وسیله نقلیه خود (چه خودرو و چه موتور سیکلت) را وارد کنید. به این ترتیب می توانید وضعیت کارت سوخت موتورسیکلت خود را پیگیری کنید.

 

 

مراجعه به سایت دولت همراه

سایت دولت همراه نیز یکی از سایت‌های معتبری است که امکان پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت را فراهم کرده است. در این سایت نیز فیلتری برای کارت سوخت خودرو یا موتور سیکلت وجود ندارد. پس از ورود به این سایت به آدرس mob.gov.ir  روی گزینه "پیگیری ثبت نام کارت سوخت" کلیک کنید و وارد صفحه جدید شوید. شماره تلفن و کد امنیتی را درج کنید. کد فعال سازی که به شماره تلفن همراه شما ارسال شده است، وارد کنید و منتظر پاسخ سیستم بمانید. در صورتی که قبلا اطلاعات خود و خودروی خود را در سامانه کارت سوخت ثبت نکرده باشید، با پیغام " شما هیچ وسیله نقلیه ای ثبت ننموده اید." روبه رو می شوید. اما اگر اطلاعات را قبلا در سیستم وارد کرده باشید، می توانید از وضعیت کارت سوخت موتورسیکلت خود مطلع شوید.

 

 

اپ دولت همراه

برای استفاده از اپ دولت همراه باید این اپ را از سایت دولت همراه یا مارکت های پیشنهاد شده در سایت دولت همراه نصب کنید. روش استفاده از اپ نیز کاملا مشابه کاری است که در سایت دولت همراه انجام دادید. بعد از نصب باید شماره تلفن خود را وارد کنید و کد فعال سازی که به صورت پیامک برای شما ارسال می شود، وارد کنید. به این ترتیب برنامه برای شما فعال شود. با این برنامه امکان ثبت نام کارت سوخت، پیگیری کارت سوخت و وجود دارد. این برنامه متعلق به خود دولت است و کاملا امن و مورد اطمینان است. بنابراین پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت با نصب این اپ بسیار ساده می شود.

شماره پیامک

علاوه بر روش‌های فوق می توانید به کمک ارسال پیامک نیز برای پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت وارد عمل شوید. در این روش باید شماره VIN کارت خودرو و یا موتور خود را به شکل زیر به شماره ۱۱۰۱۲۰۲۰۴۰ پیامک کنید.

برای خودرو باید ابتدا حرف V و سپس ستاره را تایپ کنید و شماره VIN خودرو از روی کارت آن وارد کنید و به شماره ۱۱۰۱۲۰۲۰۴۰ ارسال کنید. مثلا V*IRPC90VV5I9658742

برای پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت ابتدا حرف M را تایپ کنید و بعد از گذاشتن یک ستاره، کد VIN پشت کارت موتور سیکلت را وارد کنید و آن را به شماره ۱۱۰۱۲۰۲۰۴۰ ارسال کنید. مثلا: M*IRKV91MN5O3685988

 

نداشتن کارت سوخت چه ایرادی دارد؟

وقتی قرار است سوخت گیری با سهمیه بندی بنزین یا بی سهمیه بندی بنزین، با استفاده از کارت سوخت انجام شود، پس داشتن کارت سوخت موضوع مهمی است که هر مالک وسیله نقلیه‌ای باید برای دریافت آن اقدام کند. توجه داشته باشید که هم اکنون در هیچ جایگاهی از کارت سوخت شخصی استفاده نمی شود. اما به هر حال همه مالکان انواع وسیله نقلیه بنزین سوز باید برای دریافت کارت سوخت، پیگیری کارت سوخت و رمزگشایی کارت سوخت بسته به نیازشان اقدامات لازم را انجام دهند. به علاوه برای دریافت خلافی موتور یا خودروی خود نیز می توانید از اپ فرمون ایکس استفاده نمایید.

 

 

مهمترین هدف سهمیه بندی سوخت

بعد از بررسی انواع روش‌های پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت بد نیست بدانید که یکی از مهمترین اهداف اهداف اجرایی طرح سهمیه بندی سوخت، کنترل مصرف و کاهش واردات بنزین است. شاید برای شما جالب باشد که بدانید مصرف بنزین در سال 80، به مقدار روزانه 73.6 میلیون لیتر، و واردات نیز 27.5 میلیون لیتر (37 درصد تقاضا) رسیده بود که پس از اعمال سهمیه‌بندی و اجرای طرح در سال 86، به حدود 19 میلیون لیتر کاهش پیدا کرد. چنانچه طرح کارت هوشمند سوخت اجرایی نمیشد و مصرف با همان روند پیش از سال 80 ادامه می ‌یافت، نیاز به بنزین در سال 93 به حدود 158.8 میلیون لیتر در روز می ‌رسید. در حالی که مصرف روزانه و واردات در سال 94 به ترتیب 70.5 و 10 میلیون لیتر بود. اکنون در سال 98 مصرف بنزین در کشور به طور میانگین به حدود ۹۰ میلیون لیتر در روز رسیده است. به همین دلیل است که دوباره مسئولان به فکر افتاده اند تا با رونق دادن دوباره به کارت های سوخت و سهمیه بندی کردن بنزین، بتوانند تاحدودی از مصرف بنزین کم کنند. هنوز نمی دانیم اجرای این طرح قرار است با افزایش بهای بنزین همراه باشد یا خیر.

 

 

جمع بندی

هموطنان عزیز، فعلا برای پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت خود از روش های یاد شده اقدام کنید و هیچ فکری در مورد سهمیه بندی و افزایش بهای بنزین نکنید؛ زیرا اساسا فعلا خبری از هیچ یک از این دو موضوع نیست. گرچه رونق دوباره کارت‌های سوخت، با خود پیام ضمنی دارد و خبر از سهمیه بندی و احتمالا افزایش قیمت می دهد، اما بهتر است پیش از اینکه اتفاقی بیفتد، خود را درگیر و نگران تبعات آن نکنیم؛ زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد.  

 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کارت ,سوخت ,پیگیری ,موتورسیکلت ,شماره ,بنزین ,کارت سوخت ,پیگیری کارت ,سوخت موتورسیکلت ,دولت همراه ,سهمیه بندی ,شماره ۱۱۰۱۲۰۲۰۴۰ ارسال ,کارت سوخت، پیگیری
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ عاشقان ماشین مقیم و مسافر دانلودآهنگ جدید Reza4am دنیای گیسو Niropa خرید بک لینک قوی تضمینی کاریابی بین المللی کارپیرا-نمایندگی آ.غربی-با مجوز رسمی از وزارت کار هر انچه در مورد جهان خود باید بدانبد