داستان ضررهای 6 هزار تومانی در جایگاه های سوخت و پمپ های بنزین به این موضوع برمی گردد که چیزی نزدیک به 4 لیتر بنزین در هر بار سوخت‌گیری و بنزین زدن به خودرو، بدون آن که دلیل آن را بداینم و فقط به خاطر سهل انگاری کاربر از دست می رود و دیگر به کارت سوخت باز نگردد. اکنون بسیاری از کاربران گلایه دارند که پس از هر بار سوخت‌گیری حداقل 2 لیتر و حداکثر 4 تا 5 لیتر بنزین از سهمیه سوخت آن ها که در کارت بنزین قرار داشته، کسر می شود. نخست تصور بر این بود که مقصر جایگاه های سوخت و پمپهای بنزین هستند و یا پس از پیگیری کارت خودرو مشکلی در خصوص عملکرد کارت وجود دارد. اما خیلی زود مشخص شد که تنها علت ضررهای 6 هزار تومانی در جایگاه های سوخت سوخت‌گیری اشتباه خود اشخاص و تعجیل آن ها در بنزین زدن است.

 

 

---> برای استعلام خلافی با موبایل کلیک کنید <---

---> خرید طرح روزانه، هفتگی و ماهانه کلیک کنید <---

---> دانلود استعلام و پرداخت خلافی خودرو کلیک کنید <---

 

جلوگیری از ضررهای 6 هزار تومانی در جایگاه های سوخت

جلوگیری از ضررهای 6 هزار تومانی در جایگاه های سوخت کار سختی نیست. تنها کافی است که با صبر و شکیبایی سوخت‌گیری کنید و به تمام پیام هایی که دستگاه سوخت‌گیری یا همان پمپ بنزین به شما می دهد، گوش کنید. قانون کلی در مورد سوخت‌گیری این است که قبل از گذاشتن نازل و قبل از مشاهده پیام "لطفا کارت را بردارید"، کارت سوخت را از دستگاه خارج نکنید. به این ترتیب خیلی راحت و بی دردسر از ضررهای 6 هزار تومانی در جایگاه های سوخت جلوگیری می کنید و 2 تا 5 لیتر بنزین را به هدر نمی دهید. توجه داشته باشید که اگر به این فرایند برای سوخت‌گیری بی توجه باشید، مجبور هستید برای بنزینی که نزده اید هم پول بدهید و هزینه کنید. کاملا مشخص است که این شما هستید که می توانید جلوی ضررهای 6 هزار تومانی در جایگاه های سوخت را بگیرید. بی تردید هیچ کسی غیر از خود شما دلسوز بنزین و سهمیه موجود در کارت سوخت شما نیست. بنابراین با کمی صبر و شکیبایی در هنگام سوخت‌گیری، به راحتی از ورود ضررهای 6 هزار تومانی در جایگاه های سوخت جلوگیری کنید و بدون اینکه پول اضافه ای پرداخت کنید، بنزین بزنید. باید این مورد را نیز چون رعایت کدهای تخلف رانندگی و جلوگیری از جریمه خودرو در نظر داشته باشید.

روش صحیح بنزین زدن به خودرو

فراموش نکنید که هر کاری راه و روش و اصول مربوط به خودش را دارد. مشخص است که اگر به این اصول بی توجه باشید، یا به مقصد نمی رسید و یا اینکه مجبور هستید ضررهای زیادی را متحمل شوید. برای سوخت‌گیری با کارت سوخت سهمیه بندی نیز همین طور است. برای اینکه جلوی ضررهای 6 هزار تومانی در جایگاه های سوخت را بگیرید، تنها کافی است اصول سوخت‌گیری با کارت سوخت را یاد بگیرید و مطابق آن سوخت‌گیری کنید. برای اینکه خیلی راحت با فرایند سوخت‌گیری با کارت سوخت آشنا شوید، این فرایند را مرحله به مرحله برای شما توضیح می دهیم؛

گام اول: کارت سوخت را داخل کارتخوان قرار دهید.
گام دوم: رمز چهار رقمی کارت سوخت را وارد کنید.
گام سوم: نازل را بردارید.
گام چهارم: سوخت‌گیری را آغاز کنید.
گام پنجم: بعد از پایان سوخت‌گیری، نازل را به‌درستی سر جای خود قرار دهید
گام ششم: منتظر بمانید تا پیام "کارت را بردارید" ظاهر شود و بعد کارت را از جایگاه خارج کنید.

 


وم توجه به "لطفا کارت را بردارید"

با توجه به اینکه سوخت‌گیری با کارت سوخت یک روال سیستماتیک و رایانه ای دارد، به هر حال برای عملکرد بهتر و کامل‌تر سیستم سوخت‌گیری با کارت سوخت، یکسری قوانین و مقررات برای سیستم طراحی شده است. برای مثال همان طور که برای سیستم تعریف شده است که فقط در صورت ورود رمز چهار رقمی صحیح اجازه سوخت‌گیری بدهد، سایر مراحل سوخت‌گیری نیز در سیستم ذخیره شده اند و سیستم در هر شرایطی با لحاظ کردن تمام قوانین و اصولی که برای آن تعریف شده است، سوخت‌گیری را انجام می دهد. بنابراین با توجه به اینکه این یک قانون است که حتما بعد از مشاهده پیام  "لطفا کارت را بردارید" کارت سوخت از جایگاه خارج شود، سیستم بر همین اساس عملکرد کاربر را می سنجد و با او رفتار می کند. در واقع برای سیستم سوخت رسانی و سوخت‌گیری با کارت سوخت اینگونه تعریف شده است که در صورت برداشته شدن کارت سوخت قبل از مشاهده پیام "لطفا کارت را بردارید" از سهمیه بنزین بین دو تا پنج لیتر کم شود. در واقع چنین قانونی برای جلوگیری بروز تخلفات احتمالی است و نه برای تحمیل ضررهای 6 هزار تومانی در جایگاه های سوخت به مردم. به گفته مقامات مسئول سهمیه بندی بنزین و صدور کارت سوخت، اگر به هر دلیل کارت سوخت زودتر از طی شدن کامل فرایند اصلی و تعریف شده برای دستگاه، از دستگاه خارج شود، "با هدف جلوگیری از تخلفات" ممکن است تا حدود چهار لیتر از سهمیه سوخت خودرو کسر شود. توجه داشته باشید که چنانچه روند سوخت‌گیری درست طی شود،  امکان کسر سهمیه سوخت وجود ندارد؛ بنابراین یک بار دیگر یادآوری می کنیم که این سیستم تنها برای جلوگیری از تخلفات احتمالی و جلوگیری از خارج ‌کردن زودهنگام کارت سوخت در حین سوخت‌گیری است. بنابراین قطع به یقین اگر کاربر پس از پایان سوخت‌گیری، ابتدا نازل را سر جای خود بگذارد و بعد از دیدن پیام "کارت خود را بردارید"، کارت سوخت خود را از دستگاه خارج کند، امکان ندارد حتی یک‌ قطره بیشتر از سهمیه او کسر شود و احتمال ورود ضررهای 6 هزار تومانی در جایگاه های سوخت برای این کاربر به صفر می رسد.

جدول پلکان ‌های محاسبه شده

توجه کنید که اگر کارت سوخت‌تان را زودتر از موعد از دستگاه خارج کنید، حتی اگر به اندازه ی 1 سی‌سی بالاتر از سقف در نظر گرفته شده در هر پلکان سوخت‌گیری کرده باشید، سقف پلکان بعدی از سهمیه سوخت‌ شما کسر خواهد شد.

 

 

نتیجه گیری

برای جلوگیری از ضررهای 6 هزار تومانی در جایگاه های سوخت لازم است که نسبت به نوع سوختگیری برای خودروی خود توجه کافی به خرج دهید. در این صورت می توانید از سلامت سوخت گیری و عدم هدررفت بنزین سهمیه بندی شده خود، اطمینان حاصل کنید.

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Bob نسیم پرواز حلقه شهیدان اشراق Ressiv x Sleen فروش انواع لباس خواب زنانه فانتزی و کاستوم زنانه و شورت فانتزی خاطرات ترش و شيرين وبلاگ رسمی محمد طرفی جابری رزین اپوکسی network مطالب مفید روانشناسی